Contest has ended. Central European Time

Prijzen

De Winnende Prijs
  • De winnaars van de foto wedstrijd worden bepaald door de top 13 aanmeldingen met de meeste stemmen. De eerste plaats wint de cover foto voor de 2024 kalender! Plaats 2-13 winnen een plekje in de kalender als hond van de maand. De top 13 winnen een gratis professionele fotosessie van hun hond bij Bobbeke Dierfotografie voor de 2024 Kalender ten behoeve van de kitten opvang en verzorging van  het Dierenasiel DBCA en De hof van Ede.
  • Alle winnaars krijgen de mogelijkheid om na de fotosessie producten en foto’s aan te schaffen indien gewenst

*Als jouw hond een van de gelukkige 13 is die gefotografeerd wordt voor de kalender, moet je in staat zijn om met jouw naar de locatie in de regio Ede/Renkum te komen in de periode juni/juli voor de fotosessie met Bobbeke Dierfotografie. Mocht je niet in staat zijn om naar de locatie te komen tijdens deze periode, vervalt je plek in de kalender en wordt de volgende met de meeste benaderd.

 

Mini-prijzen
  • De hond met de meeste nieuwe stemmen in de aangeduide periode wint een mini-prijs van een van de deelnemende sponsors. In geval van gelijkspel wordt er een geautomatiseerd willekeurige winnaar gekozen tussen de mogelijke winnaars.
Your browser does not have JavaScript enabled. Please enable JavaScript to view and participate in the contest.
https://www.bobbekedierfotografie.nl/
Bobbeke Dierfotografie
Driel, Gelderland
dierenbescherming.nl
Copyright © 2024 GGPC, LLC.
Privacy Policy | Terms of Service
Powered By GoGo Photo Contest